fbpx

OBRÚČKY S VAŠÍM PRÍBEHOM

Uschovali ste si piesok z prvej spoločnej dovolenky, kamienok z obľúbeného miesta, drevo zo stromu, ktorý rástol na mieste, kde teraz stojí váš dom,         alebo čokoľvek iné, čo má pre vás hodnotu?

Všimli sme si, že veľa našich zákazníkov spájajú rovnaké vlastnosti a hodnoty. Je to cestovateľský duch, dobrodružná povaha a silné puto k prírode. Preto sme sa rozhodli priniesť nasledujúce príbehy ako možnú inšpiráciu pre všetkých, ktorí svoje klenoty z ciest, či prírodné poklady zatiaľ ukrývajú niekde v šuflíku.

Radi sa pokúsime takýto pre vás vzácny matierál zakomponovať do vašich obrúčok. Vami poskytnuté materiály opracujeme a následne osadíme do zlata alebo titánu. Pre konzultáciu a navrhnutie vlastných obrúčok nás neváhajte kontaktovať!

Obrúčky cestovateľov

 

Mali sme tú česť vyrobiť obrúčky pre pár, ktorý cestovanie a spoznávanie nových krajín vníma nielen ako obrovskú vášeň,     ale ako súčasť svojho životného štýlu.                                          Tmavý piesok z Etny, bledý piesok z Barbadosu a skamenelé drevo zo stromu baobab – to sú vzácne kúsky, ktoré si naši zákazníci priniesli zo svojich spoločných ciest. My sme tieto matieriály opracovali a zakomponovali do ich obrúčok, aby si spomienky na spoločné dobrodružstvá mohli nosiť neustále so sebou. 

Zásnuby v Grécku

Aj tieto obrúčky, vyrobené na prianie našich zákazníkov, v sebe ukrývajú jedinečný príbeh. Časť obrúčok tvorí piesok z pláže Kommos na Kréte, ktorá v ich živote zohrala významnú úlohu. Prvýkrát sa na tejto pláži stretli ako kamaráti, druhýkrát sa tam zasnúbili a tretíkrát sa sem vrátia už ako manželia.                      Druhú časť obrúčok tvorí drevo modrej farby, ktoré symbolizuje more. V obrúčke sú naviac zakomponované úlomky olivového dreva – ako spomienka na prespávanie v stane v olivových hájoch. 

Láska sa nemeria diamantmi

Na zásnubný prsteň netreba minúť dve výplaty – presne o tom nás presvedčil aj tento párik. Ak je vo vzťahu skutočná láska, stačí pri žiadosti o ruku použiť aj previazaný kožený pásik. Ten sme pre uchovanie jedinečnej spomienky zakomponovali do  drevených svadobných obrúčok.                                                            Aj toto drevo má však pre našich zákazníkov špeciálnu hodnotu. Obrúčky sú vyrobené z nádherného mahagónového dreva, ktoré si uschovali ako vzácnu pamiatku po dedkovi. 

Zo starej vojenskej deky

Tento prsteň bol pre nás ozajstnou výzvou. Zákazník sa na nás obrátil s tým, že na povale našiel deku z druhej svetovej vojny po starom otcovi a chcel by si ju na pamiatku uchovať v prsteni.

Takéto výzvy prijímame radi!

Z deky sme vytvorili kompozitný materiál, ktorý sme následne zapracovali do titánového jadra a pre jeho lepšie vyniknutie orámovali dvomi zlatými prúžkami. 

Celý proces výroby tohto netradičného prsteňa si môžete pozrieť v nasledujúcom videu: